onsdag 16 januari 2013

Nu är det äntligen här filmåret 2013!

Dessa är böckerna ni alltså gärna kan hinna läsa innan de kommer på bio i år =) :


Boken släpps  på svenska nu den 23 januari med så extra trevligt =). Men har fortfarande inte kunnat bestämma mig om jag ska läsa den på svenska eller engelska än.. Va tycker ni?


Sååååå pepp! Älskade boken ^^


En annan film som jag tror kommer bli grymt bra! Gillar att den verkar vara mer komisk än boken!


En bok jag började läsa på men som jag inte alls fastnade för.. men nej har inte gett upp än. Har den bara på paus :P. Filmen kommer dock troligen vara rätt annorlunda från boken skulle jag tro så tror jag ser den även om jag inte läst ut boken tills dess.


MEGAPEPP! Ah shit va bra jag hoppas att den kommer bli. Ni som inte läst boken gör det NU. Boken kommer ju även på svenska med så hoppas dom är smarta och släpper den snart så ni som vill läsa denna innan filmen och på svenska hinner!


Tyckte om originalfilmen och tyckte att boken var helt ok. Älskar dock Chloë Grace Moretz så pepp är jag!
 
OMG boken är min favoritbok of all time! LÄS NU! ^^ Men är lite irriterad på att alla barnen är så stora och långa, speciellt Ender. Han ska vara jätteliten i boken och det är en av huvudgrejerna så är sämst att de har ändrat på det :(.


.... Behöver jag ens säga något....! P... E.....P....P!! Hahaha =)
    

Andra kul filmer:

Cloud Atlas - 22 februari 2013
Oz: The Great and Powerful  - 15 mars 2013
Kick-Ass 2 - 13 september 2013
Percy Jackson: Monsterhavet - 16 augusti 2013
Hundraåringen - 25 december 2013

(ta primärdatumen med en gnutta salt, står olika på typ alla sidor :P)


Vad ser ni mest fram emot?

21 kommentarer :

 1. HERREGUD! Jag kan inte vänta på att dessa kommer ut! :) Älskar många av böckerna och längtar, LÄNGTAR, efter filmerna! :D

  SvaraRadera
 2. 2013 är ju verkligen ett filmår. Kommer massor av filmer som jag måste se. The Host, CoB, Cathcing fire - självklart. Tagget är på max inför dem. Jag längtar också efter The Hobbit 2, en film som heter EPIC, Disney släpper en ny tecknad, nya superman, star trek and the list goes on!

  Jag tror också att jag bestämt mig för att se Beautiful Creatures, typ bara för att den bygger på en bok som jag faktiskt INTE har läst och det att den faktiskt verkar lite bra!

  SvaraRadera
 3. City of Bones kommer jag läsa/se och självklart Catching Fire :D

  SV: Tack du :D

  SvaraRadera
 4. Åh! Nu gjorde du mig pepp! Vilka fina bilder du har fått till också! Jag ser fram emot The Host (måste läsa boken först), Percy Jackson (LOGAN!!!), Catching Fire (Utifrån bilderna ser det sjukt snyggt ut!), Carrie (samma här), Enders Game (som jag verkligen MÅSTE läsa!! :D) och såklart City of Bones :)

  SvaraRadera
 5. Ser mest fram emot City of Bones. Varma kroppar ska jag snart läsa. Carrie kan bli intressant också. Ja och catching Fire förstås. Dock skiter jag nog i The Host för tar mig inte igenom den boken alltså.

  SvaraRadera
 6. Måste se till att läsa Enders Game innan filmen kommer!

  SvaraRadera
 7. City of Bones!!! (Får bara hoppas att jag inte dör av längtan innan den släpps ;))
  Och så Catching Fire såklart!

  SvaraRadera
 8. Åh, vill hinna läsa alla och se alla filmerna! Men det hinner jag tyvärr inte. Men de jag helst skulle vilja läsa är Beautiful Creatures på svenska och Varma kroppar. Kanske Enders Game, om jag hinner :)
  Längtar efter Catching Fire!

  SvaraRadera
 9. Hallå, jag har visserligen redan läst City of bones, men jag var inte helt med och vill gärna läsa om den på svenska, men jag hittar inte alls vart eller när den ska ges ut? Annars taggar jag nog mest på WWZ.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är lite oklart, de borde ju snabba sig kan man tycka nu med filmen...

   Radera
 10. Läser Beautiful Creatures (på svenska) just nu och fullkomligt älskar! Varma kroppar har jag hemma så dt är väl bäst att läsa den innan april då:)

  SvaraRadera
 11. Du har nämnt Enders Game så många gånger nu att den smygit sig in i mitt medvetande och fått mig att tro att jag borde läsa den. Vilket jag kanske borde. När jag läst Beautiful Creatures, City of Bones, Catching Fire och fem triljoner andra böcker. Vem behöver ett socialt liv när det finns så mkt att läsa!

  SvaraRadera
 12. The Host är helt klart filmen jag ser fram emot allra mest :D Ser också fram emot City of Bones och Catching Fire jättemycket :)Beautiful Creatures ska jag läsa innan den kommer ut och jag funderar på att ge Varma kroppar en till chans innan den kommer ut. Och jag är jättesugen på att läsa Enders Game, sen ser jag också fram emot Percy Jackson and the Sea of Monsters :D

  SvaraRadera
 13. Kan knappt vänta till The Host och Warm Bodies! Sen verkar Carrie och Ender´s Game bra också, och City of Bones och... Ja, jag längtar typ till dem allihop x)

  SvaraRadera
 14. City of Bones!!!! <3333 Och Catching Fire!!!! Och så Hundraåringen blir inte heller helt fel. ;) Måste verkligen läsa Ender's game snart!

  SvaraRadera
 15. Vill se de flesta av dessa filmer! Är speciellt exalterad över Warm bodies, tror den kommer vara jättebra :)

  SvaraRadera
 16. Så bra film år!
  Själv längtar jag mest efter Warm Bodies, jag har inte läst boken men filmen verkar ju vara helt underbar! :)
  Men i slutet vet jag att jag kommer se alla filmer.

  SvaraRadera
 17. Jag vill se åtminstone hälften av de här! ;D ^^

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...