lördag 28 juli 2012

Bokbloggsjerka 27 – 30 juli

Vet ni inte vad en jerka är? Kolla då in Annikas litteratur- och kulturblogg och ta reda på det ;)!

Vilken är den bästa respektive sämsta bok 
du hittills har läst i år?
Kul fråga =)! Får man räkna med omläsningar är det helt klart Enders Game som gäller men då jag tycker omläsningar är fusk så räknar vi inte med dem :P.

Detta år har jag tyvärr inte hittat någon bok som varit sådär superdupermegabra. Men har hittat massor av fina seriealbum istället tex Anays Ghost, Zita the spacegirl, Love hurts och nu senast Buffy Omnibus vol 1.  


Annars gillade jag Eld, väldigt mycket och en bok jag precis läste ut Far from you. Dealing with dragons var också väldigt söt =).



Nä tyvärr får jag passa den frågan. Kan inte bestämma mig för en. Då ingen var Ender's Game eller Hungerspelen klass detta år. Har heller inte hittat någon bok i samma nivå som förra årets vinnare Själens osaliga längtan  men de kommer hoppas jag ^^.
Sämsta bok då?

Hmm ja det får nog också gå till ett seriealbum konstigt nog. Nämligen Blood: A Tale av J.M. DeMatteis, Kent Williams. Helt galet jävla snyggt tecknat men fattade inte ett ord i den alls. Så galet krångligt, jag kunde inte hänge med i storyn för fem öre...


Någon som läst? Fattade ni nåt av den?

Annars har vi lite andra besvikelser som Firelight av Sophie Jordan, Fire av Kristin Cashore och Eon av Alison Goodman och Fallet med de försvunna böckerna av Ian Sansom .

Vilka var era värsta besvikelser i år?

9 kommentarer :

  1. Man kan ju också tänka: Du har ju årets bästa läsning kvar att se fram emot då ännu!

    SvaraRadera
  2. Det är ju mer än fem månader kvar av det här året. Du kommer nog att hitta en riktigt bra bok ännu :)

    SvaraRadera
  3. Svar: Det skulle vi kunna göra. Blir ju lite roligare inlägg då. Tack för tipset! :D

    SvaraRadera
  4. Jag tror med att du kommer lyckas hitta några pärlor innan årets slut! ;-)

    Åter till din sista fråga - mina värsta besvikelser. Det är nog Jenny Downhams You Against Me, Lauren Olivers Before I Fall, Laurie Halse Andersons Säg något, J.D. Salingers The Catcher in the Rye, Cassandra Clares City of Bones och Sarah Dessens Keeping the Moon. Och då inte för att någon av böckerna i sig var dåliga, utan snarare för att jag förväntade mig mer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tråkigt att du inte gillade Before I Fall, den gillade jag oväntat mycket själv ^^

      City of Bones var jag med besviken på pga den otroliga hypen, men gillar serien och gillar replikerna!

      Så förstår dig!

      Radera
  5. Säkert kommer den där fullträffen! Det är svårare att hitta årets bästa än årets sämsta tycker jag, det finns ju så många sorters bra men är det kasst så är det.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...