måndag 19 oktober 2015

I Min Brevlåda (65): Horror haul!

Som jag nämnde i förra IMB-inlägget så hade jag för några veckor sedan beställt ett stort paket från Instocktrades som är en amerikansk sida som har seriealbum till väldigt billiga priser ^^. Dock dröjer det ca 4-6 veckor innan de kommer fram.... men äntligen kom paketet fram:

Massor med fina seriealbum till Skräck-teamatSååå jaaa nu har jag alldels för mycket olästa böcker och serier hemma.... men det löser jag ;)

Vilken tycker ni verkar bäst? Vilken verkar läskigast?

10 kommentarer :

 1. Åh vilka roliga seriealbum! Jag köpte också Revival för ett tag sedan men jag tänkte spara den tills vi är lite närmare halloween, så jag hoppas såklart att det är den som är läskigast! ;-)

  Föresten skulle jag tycka att det vore jättekul om du ville göra en uppdaterad bookshelf tour! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. =)

   Den var bra men inte läskigast tyvärr ;)

   Ja jag har tänkt göra en... men har mer än hälften av mina böcker i flyttlådor just nu tills jag har skaffat egen lägenhet... så lär dröja :(

   Radera
 2. Först av allt - underbar comics hörna du har där i bakgrunden!

  Men hur funkar det med instocktrade-sajten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Taack =)

   Det funkade bra! Tog bara lång tid innan de kom fram annars är det som att beställa från alla andra ställen online ;)

   Radera
  2. Vet du vad du betalade för frakt? Hittar typ ingen information om det utan att skapa ett konto. Betalar man för vikten, eller per paket, eller för antal böcker i paketet, eller något annat konstigt?

   Radera
  3. Är någon procent som mäts av vikten, vet inte helt. Är svindyrt men köper man mycket tjänar man på det ändå då de är så billiga!

   Radera
  4. Senast jag köpte var det "Subtotal: $52.10 + Shipping: $26.25" för 8 paperback album. Så ca 84 kr styck för album som på bookdepository hade kostat runt 130-90kr styck. (utan frakt gick många på ca 47 kr styck!)

   Radera
  5. Det var det jag var rädd för, det blir ju ändå visserligen bättre priser men det skulle kunna vara billigare liksom! Tack för informationen! :)

   Radera
  6. Haha, helt klart. Enda lösningen!

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...