onsdag 30 september 2015

I Min Brevlåda (62): LONDON! ^__^

Väldigt spontant blev det en kort resa till London över helgen, min kille skulle på jobb-event där på måndagen så övertalade honom om att få följa med och stanna över helgen ^^. Kommer också ett inlägg med lite bok-bilder från bokaffärer som jag tagit där sen!

Detta var det jag köpte när jag var där:
Gick i en del second hand butiker och blev urnöjd när jag hittade Succubus Dreams, del tre i Georgina Kincaid-serien för bara 2.5 pund, Woho!! Väldigt bra skick med!

Sen gick jag till Waterstones och skulle shoppa loss, samlade på mig lite "köp en få en för halva priset"-böcker men då punden är så jäklans hög så räknade jag på det att det trots rabatten blev för dyrt.. så köpte dem inte :(. Men en liten novell, The Lottery, som ska vara original "Hunger games" fick komma med hem för 0.99 pund iallafall ;).  


Sen har jag ju självklart kollat in lite seriealbum med.... för att ja ni vet jag är beroende. 
Så jag tog mig en tur till Mega City Comics :
Hittade två stycken Adventure Time serier för £3.99 styck (begagnande display-ex) 
Woho! AT vol 1 är utläst men har inte läst Fionna & Cake än. 
Hittade även de två första volymerna av Invincible som jag varit nyfiken på, för bara £4.99 styck. Efter att ha slukat båda snabbt gick jag även förbi innan vi åkte hem och köpte del tre med! 

På Waterstones köpte jag sen också Nimona vars tecknare är hon som gjort omslaget 
till Fangirl ^^.  Har velat läsa denna länge, är även vald som första bokcirkel-boken till 
min Comic bokcirkel, så extra pepp!  Har du läst/tänkt läsa och vill diskutera den tycker jag definitivt att du ska gå med i facebookgruppen! Vi kommer ha både en irl-träff i Stockholm och en online-diskusion =)!!
Sist men inte minst köpte jag en fin Marvel 2016-kalender från Waterstones  ^^.

Sen kunde jag självklart inte vara i London utan att besöka Forbidden Planet, där jag då köpte två vinyl samlargubbar. Sådana man drar slumpvis och inte vet var man får. Jag hade dock oturen och drog två likadana >.<. Men men rätt söt var den!

Sen slank det även med två klänningar (notera att det är igelkottar på!) och en scarf från Camden. Sjalen kostade bara £1.99 så det var ju trevlig ;)

Men nu måste jag ha köp-förbud, kommer inte hålla när jag inte får lön förens 25 november... börjar jobba 12 oktober så måste skärpa mig :(. Varför är det så svårt :P?!


Vad var finast/roligast? Vad hade du helst velat läsa?

8 kommentarer :

 1. Åh jag har också köpt Nimona :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kuul gå med i Facebook-gruppen så kan du vara med att diskutera den sen =)

   Radera
 2. Vad härligt med massa fina köp! Och klänningen med igelkottarna var fantastiskt fin!:) Har beställt Nimona idag till träffen och hoppas den kommer snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst =) Tack!

   Kul kul, ska bli så kul med träffen =)

   Radera
 3. Ville också shoppa loss på Waterstones men pundet stod i 15 kr den dagen så jag skippade det helt. Vilken Waterstones var du på? Den stora vid Piccadilly?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, nu var den på typ 14... så galet dyrt :(

   Ja precis!

   Radera
 4. Härligt med massa härliga nya prylar och kläder.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...