tisdag 26 april 2011

Levande död i Dallas

Titel: Levande död i Dallas
Originaltitel: Living Dead in Dallas
Författare: Charlaine Harris
Antal sidor: 287
Förlag: Månpocket
Språk: Svenska
Serie: Del 2 i serien om Sookie Stackhouse.


(utläst 24 april 2011)

Beskrivning från Adlibris:

Trots att Sooie Stackhouse vill leva ett stillsamt liv, så tycks det aldrig bli så. Kanske beror det på att hon kan läsa tankar, kanske på att hennes pojkvän är vampyr. I den här boken är det inte mindre än två mysterier som måste lösas. En kollega till Sookie hittas mördad och mordet verkar ha kopplingar till en hemlig och olaglig sexklubb. Dessutom måste Sookie jobba för vampyren Eric, och han lånar ut henne till sina vänner i Dallas eftersom en vampyr där har försvunnit under mystiska omständigheter.

Sookie träffar på en mängd konstiga varelser och det gäller att hålla tungan rätt i mun för att veta vem som är vän och vem som är fiende.


Kommentarer:

Har alltid varit svag för allt med vampyrer att göra, så när serien True Blood kom var jag galet såld. När jag sen fick reda på att serien byggdes på en bokserie ville jag självklart testa även den. Men måste säga att jag inte är speciellt imponerad. Lättlästa böcker, som jag läser ut på nån dag men ingen bok jag kommer minnas. Tycker faktiskt att tv-serien är bättre än böckerna, karaktärerna i serien känns intressantare på något sätt. Sen var ju tv-serien den jag såg först och det har ju alltid stor betydelse.

Läs om ni vill ha en lättläst vampyrroman, annars tycker jag att ni ska kolla på tv-serien istället ;)


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...