torsdag 23 januari 2014

Lite förändringar här på bloggen

Som ni säkert kan ha märkt så har jag ändrat bloggen lite, för att kunna interagera med engelska bokbloggare så har jag börjat ha två språk här på bloggen. Eftersom majoriteten av er läsare antagligen alltid kommer vara svenskar och för att jag själv är svensk (och lat) kommer större delen fortfarande vara på svenska. Men tänkte ha rubriker och liknande på engelska och seden även en kort sammanfattning på engelska i de flesta inlägg. Låter det OK?

Jag menar ni kommer ju så gott som alltid fatta engelska men är väldigt liten chans att de fattar svenska, så om jag har lite rubriker på engelska överlever ni va?

Är ju här i London för att bli bättre på engelska och känner att för att kunna bli det måste jag börja skriva mer på engelska och inte bra prata engelska.

Sedan ska jag försöka att korta ner de flesta inlägg och göra så mycket som möjligt enklare för mig själv då jag inte längre har samma möjlighet att lägga så stor tid på bloggen. Så recensioner och I Min Brevlåda inlägg med mera kommer förenklas en aning. Har inte helt bestämt hur allt ska bli än men så vet ni iallafall =).

Kommer inte heller recensera alla böcker jag läst längre, det blev för stressigt. Utan kommer nog köra på omröstningar och bara skriva de recensioner ni faktiskt vill läsa. Annars känns det som slöseri på min tid om ändå ingen kommer läsa det jag lagt timmar på att skriva.

Hoppas allt detta låter ok =)

8 kommentarer :

 1. Har gått i liknande tankar själv men vet inte om jag tyar. Än har det iaf inte blivit av... Skulle egentligen vilja nässla mig in på booktube, det går ju inte alls så svenska -_- och recensera varje bok blir mest bara ett jobbigt tvång tyvärr så jag tycker du gör helt rätt.
  Hoppas du har det fint i London!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det! Känns lättare om folk är med!

   Radera
  2. Tycker det låter bra. Man ska göra det som känns bäst. Skulle sakna dig massor om du slutade blogga helt. Så skönt att du hittat en variant som funkar för dig. Behöver inte vara så gravallvarligt jämt.

   Skulle också vilja nässla mig in på Booktube. Har funderat på att lägga ner bloggen själv några gånger och bli en booktuber istället.
   Ha det så bra! Och glöm inte highgate! ;-) *tjat tjat*

   Radera
  3. =) Tack! Nä de ska ju vara kul främst!

   Åh lägg inte ner bloggen du heller! Äskar dina videos men har inte alltid tid/möjlighet att bara kolla videos så vanliga inlägg funkar mig bäst!

   Men tycker absolut att du ska våga engelska videos då har man ju större chans att få mer "tittare" och fler youtube vänner ^^

   Jaaa veett.. men väntar tills de är finare och inte lika deppigt väder. Plus inge kul att åka dit själv och har inte hittat någon som vill med :(

   Radera
 2. Jag tycker det låter riktigt bra det här :)

  SvaraRadera
 3. Det är kul att du inte lägger ner helt i alla fall :) Du är en av anledningarna till att jag har blivit inspirerad att starta en egen bokblogg, så det vore tråkigt om du lade ner precis när jag fått igång den. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen åh då får jag ju verkligen inte sluta =) *glad*

   Lycka till själv också, hoppas du tycker det är kul och inte stressigt!

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...