tisdag 22 oktober 2013

London: En rolig sak att berätta!

Hade hoppats att jag inte skulle behöva skriva ett ursäktade inlägg men här har ni det ändå.. förlåt för att jag varit så värdelös på att uppdatera bloggen sen jag kom till London men det har verkligen tagit otroligt mycket längre tid än jag hade trott/hoppas att styra upp livet här (med jobb och boende).

Men äntligen kommer det nog snart att vända, för vi skriver förhoppningsvis på kontrakt på en lägenhet ikväll eller imorgon.  Om allt går vägen flyttar vi sedan in 26e oktober eller någon dag tidigare.  Så ja fram tills dess har jag bott på hostel, i ett dorm för 8 personer, i nästa 6 veckor.... inte optimalt om man vill försöka leva ett vanligt uppstyrt liv. Nu har vi iallafall fått den fina turen att våran snälla kompis låter oss bo hos honom fram till flytten. Enormt skönt! Vad man uppskattar riktigt hem efter att ha bott på hostel så länge. Längtar så jag spricker till en egen säng och eget kök sen, kommer bli underbart. Men mer om lägenheten och våra flatmates (och efterlängtad IKEA tripp) när vi faktiskt flyttat in =).


Så över till den mer konkret roliga nyheten! Jag har fått jobb i en bokhandel =). Hade min första dag igår och när jag kommit in i jobbet mer kommer säkert massa inlägg handla om hur det är att jobba där och om boknyheter därifrån. Bokhandeln heter Watermark Books och ligger i Kings Cross Station precis mitt i mellan plattform 9 3/4 ^^ och Harry Potter butiken. Så det är jättemysigt men har redan efter första dagen tröttnat lite på alla som är förvirrade och kommer in till oss för att undra var den butiken ligger, vill ju att dom ska komma till mig för boktips istället =).

Så gå in nu allihopa och likea deras facebook sida! Sen måste ni framför allt komma och säga hej ifall ni är i London på besök och såklart komma in och köpa någon bok av mig =).


Ha en fin dag och hoppas att ni inte gett upp min blogg 
för jag lovar att den snart drar igång som vanligt igen =)

29 kommentarer :

  1. Vad skönt att det börjar ordna upp sig för dig! Grattis till både lägenhet och jobb :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack =) ja men lägenheten är fortfarande lite osäker, agencyn vi förhandlar med är urusla på att uppdatera oss hur det ligger till med allt. Vet inte när vi ska skriva kontrakt och vet inte när vi får flytta in....

      Radera
  2. Nämen, oj! Grattis, låter helt otroligt bra! :D

    SvaraRadera
  3. Svar
    1. Ja ^_^ hoppas jag inte gör bort mig för mycket nu i början bara. Gillar att göra rätt men blir mycket fel innan man lärt sig allt!

      Radera
  4. Jag är faktiskt överraskad över hur bra du har uppdaterat bloggen trots att du inte är hemma. Jag skulle nog inte ens få till ett inlägg om jag var bortrest och allt var rörigt. Så jag är rätt impad.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Flesta inläggen skrev jag i Sverige innan och schemlade. Nu finns inga sparade kvar så det är därför de börjat tunna ut :P
      Men tack =)

      Radera
  5. GRATTIS! Det låter underbart!

    SvaraRadera
  6. Åh grattis! Vad kul att få jobba i en bokhandel, men jag hade nog haft svårt att koncentrera mig med alla nya böcker runt omkring ^^

    SvaraRadera
  7. Det låter ju toppen! Jag ska antaligen till london nu i november och ska absolut försöka klämma in ett besök i din bokhandel :)

    SvaraRadera
  8. Åh vad roligt :) Grattis till jobb och bostad!!

    SvaraRadera
  9. Låter ju helt fantastiskt! Kan tänka mig att det är väldigt skönt att bo i en riktig lägenhet efter så lång tid på hostel. Sköt om dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. jaaa kommer bli så galet skönt, längtar så himlans mycket =)

      Tack =)

      Radera
  10. Men åh vad kul! Vadå drömscenario med London och bokhandel ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de var precis vad jag önskade mig, är väldigt glad =)

      Radera
  11. Så himla kul att jobba i en bokaffär i London :) O grattis till bostad, det är verkligen inte det lättaste att hitta lägenheter i London!

    SvaraRadera
  12. Grattis! Sitter här och är vansinnigt avundsjuk förstås ;-)

    SvaraRadera
  13. Grattis finaste kusin! Du är så grym, fixar allt som du vill ha! Är så glad för er skull :) <3

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...