fredag 11 oktober 2013

Omslagsserie (25): Mark Haddon

Efter att jag såg de fina omslaget för The Red House blev jag nyfiken 
på mer av Mark Haddons omslag:

Först ut har vi hans mest kända bok. Själv äger jag de första omslaget, vilket är fint gillar det men fick jag välja om hade jag nog ändå valt tvåan. Den är extra fin! Trean är urtråkig och fyran är en kindle exklusivt omslag (tror jag) som jag också gillar. Så ja alla utom trean är najs.

Sen finns även de svenska omslaget, som jag också tycker om men är hemskt trött 
på svarta omslag.

Första omslaget följer samma stil som det förra första omslaget. Tecknat och stilrent, gillar men är inte urkul men kul att de matchar den andra boken. Tvåan känns också lik i stilen som den första. Helt ok. Trean är fin men lite stel. Fyran tycker jag är jättesnygg, gillar siluetter =). Men hade nog valt första som passar boken jag redan äger.

Älskar första här, riktigt riktigt snygg, men konstigt att den ändrat teckensnittet lite. Men hade helt klart valt de omslaget. Tecknat och färgglatt faller jag alltid för. Sen tvåan var också fin, stilren och cool stil. Även trean och fyran är fin men röstar nog på de två första. 


Vilket omslag gillade ni bäst? Vilka böcker av honom har ni läst?

2 kommentarer :

  1. Jag har också The Curious Incident med det omslaget och jag tror att jag så småningom kommer att köpa de andra två med samma stil. Tycker det är väldigt fina omslag :)

    SvaraRadera
  2. Tredje The Red House har de här i bokhandeln och varje gång jag är där råkar jag plocka upp den och pilla lite. Den är sån där asstor pocket och jag gillar hela porslinskänslan :) Men varje gång kommer jag fram till att det nog inte är en bok för mig, sätter tillbaks den och vandrar vidare.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...