söndag 1 september 2013

Tre på Tre!

Nu är det September = det dags för Tre på Tre- utmaningen igen! Tre böcker på tre månader, från September till November. Borde vara lätt som en plätt men då jag ska flytta till London så kan det nog vara bra att ha ett mål så inte läsandet glöms bort med allt annat nytt spännande som kommer hända där.

Temat jag först valde var:

3 x Seriealbums klassiker


Passade till mitt tema som går otroligt pinsamt långsamt, tanken var ju att de skulle läsas ut på sommaren men då det inte blev av måste jag ju pusha mig mer :P. Har i vilket fall läst klart Watchmen redan och läste precis ut V for Vendetta. Kick-Ass har jag nu också fått hem precis så gissar att den läses klart nu i dagarna redan men vi får se...

Så eftersom det temat var väldigt fuskigt att ha ända till november så tog jag även ett till tema..

3 x Rec-ex:

Perfekt så att de nu inte glöms bort i och med allt nytt dessa månader och
rec-ex vill man ju självklart läsa ut så fort som möjligt! Speciellt "Pojken som sprang bort" som jag redan nästan hade glömt bort att jag hade...den har stått oläst alldeles för länge för att det är okey.

Är ni också med? Vad ska ni läsa?

5 kommentarer :

 1. Jag ska läsa andra boken i en serie i tre på tre utmaningen :) Tycker det är kul med utmaningar så får man böcker lästa :)

  SvaraRadera
 2. Jag satsar på 3xKina i denna utmaning :) Blir på så sätt av med ett par böcker som har blivit liggande.

  Spännande böcker som du ska läsa! V for Vendetta har jag ju läst och gillat. Mörk ängel har jag haft på min att läsa-lista hur länge som helst, så det ska bli kul att läsa din recension :)

  SvaraRadera
 3. Det här låter kul! :)
  Jag tror nog att jag i så fall skulle ta avsluta serier-tema. Böckerna jag läser blir i så fall The Legacy av Gemma Malley, Smaragdgrön av Kerstin Gier och Light av Michael Grant :)

  SvaraRadera
 4. Jag är också med och ska läsa Sagan om Ringen :)

  SvaraRadera
 5. Jag skall läsa 3x John Grisham i år!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...