lördag 2 februari 2013

Vampire Academy filmen: Vi har vår Rose, Lissa och Dimitri !

OMG äntligen är lite bestämt för Vampire Academy filmatiserinen, så spännande vad jag har väntat på detta =). Först och främst har de bestämt att filmen inte ska heta Vampire Academy av den enka anledningen att alla förknippar ordet "vampire" med Twiligith, vilket är försåtligt. Filmen ska istället heta Blood SistersHelt okey namn måste jag säg, är dock lite ledsen att den inte fick heta VA. Men kommer säkert vänja mig så ingen större fara.

Sen kommer vi till största nyheten, nämligen CASTING. Minns ni detta inlägg? Där jag drömde om vilka vi skulle få i huvudrollerna. Nu är castning valt till Rose, Lissa och Dimitri:

För Rosemarie Hathaway har vi :

Zoey Deutch, ni kanske känner igen henne från Beautiful Creatures (där hon spelar eller Emily Asher) eller från Tv-serien Ringer (där hon spelar Sarah Michelle Gellar's mans bortskämda dotter).  Jag är inte ett superstort fan av henne måste jag erkänna, men visst kan hon funka. Dissar henne inte fören jag sett första filmen! Utseendemässigt är hon lite som jag tänkte iallafall.


För Vasilisa Dragomir har vi:

Lucy Fry, henne har jag aldrig sett förut. Så hoppas hon är duktig. Utseendemässigt är jag skeptisk, hon är söt och blond men inte alls som jag tänkte mig Lissa. Hon påminner mig förmycket om hon som spelar Glimmer i Hungergames. Så tycker hon ser aningen elakt ut. Helt fel för Lissa, men kan säkert vänja mig här med.


För Dimitri Belikov har vi :


Danila Kozlovsky, som jag heller aldrig hört talas om. Han verkar vara ryss på riktigt så det är ju bra. Utseendemässigt tycker jag ändå han kan funka om de fixar längre hår på honom =).
Uppdatering: Hittade denna bild och där är han typ precis som jag tänkt mig Dimitri!


Så va tycker NI om valet av rollerna och den nya titeln, berätta berätta!!!Uppdatering: Läs här om vad Richelle Mead har att säga om filmatiseringen =). 

9 kommentarer :

 1. Jag blir jätteglad bara för att de verkligen händer något. Jag tycker att det är bra att de valt personer som vi faktiskt inte känner till så mycket sedan tidigare. För då kan vi vara mer fördomslösa och se personerna som karaktärerna och inte som en annan karaktär från en annan film. Så jag är rätt nöjd. Än så länge! Nu blir jag riktigt taggad för en VA film!

  Vet vi när den ska komma?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Kände som att de aldrig skulle bli nån film...

   Ja de tycker jag med, hade inte gillat om de var föör kända personer som man redan förknippade med något annat.
   Precis!

   Woho pepp!

   Ingen aning... lär väl dröj tyvärr

   Radera
  2. Men jag tänker mig(hoppas) att om de börjar spela in filmen i sommar som de skriver, så borde den komma ut under våren/sommaren 2014! Det är inte så länge faktiskt!

   Tänk 2014 liksom: Revolt, The Hobbit del 3, The Fault in our stars, Vampire Academy och Divergent! Så bra! Längtar redan!

   Radera
 2. Jag tycker att skådespelarna ser rätt ut för rollerna i alla fall! :D Har dock aldrig sett dem agera, så ska inte ta ut min glädje i förtid. Men älskar bilden du länkade till han som spelar Dimitri! Jag hoppar verkligen att de låter hans hår växa!

  SvaraRadera
 3. Kul att de gör film av de böckerna! Något att se fram emot.

  SvaraRadera
 4. Jag har inte läst böckerna ännu, men alltid roligt när de gör filmer eller tv-serie av böcker :D

  SvaraRadera
 5. Nä men jag tror dessa kan funka, hoppas jag. Måste verkligen läsa fortsättningen i serien!

  SvaraRadera
 6. Den bilden du länkade till var också något jag hade förväntat mig av Dimitri och sen det faktum att han är ryss dessutom gör ju det hela lite bättre.

  När det kommer till Lissa och Rose hade jag nog inte förväntat mig dem skådespelarna men man får hoppas på att det blir bra ändå.

  Ska bli roligt att se filmen sen då jag älskade bokserien:)

  Kram Bokälskarinnan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur!

   Jo samma här, men ska inte dömma dem än. Var missnöjd med Katniss först också och sen visade sig ju hon vaara awesome så...

   jaaa =)

   kram

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...