onsdag 6 februari 2013

Temainlägg och Videorecension: Zombies

Så var det dags för min video om zombieböckerna jag läste. Hela temat blev inte så underbart som jag hoppats men var några guldkord där ändå ^^.


- Ja jag vet det heter inte dåligare utan sämre... så stäm mig! ;)

Böckerna jag läste och pratade om i videon var:


Böckerna jag sparar till någon annan gång:

World War Z: An Oral History of the Zombie War by Max Brooks
Enclave by Ann Aguirre

Sen vill jag förresten be om ursäkt för att jag inte alls lydde er vad det gäller röstningen av vilka zombieböckerna jag skulle läsa. För den boken som fick överlägset mest röster, Alice in Zombieland köpte jag inte. Samtidigt som jag tänkte köpa den kom det nämligen upp en hel del negativa recensioner så min lust att läsa den försvann helt. Så nja den skippade jag tyvärr. Hoppas ni kan förlåta mig ;).

Så vilka av dessa hade ni själv helst velat läsa nu?

21 kommentarer :

 1. Sketabra video, Miriam!

  Och lustigt nog var vi väldigt överrens den här gången. Förutom om This is Not a Test som jag gillade. Att WWZ inte var din grej förvånade inte. Kul att en hel hög zombiegrejer fick så bra betyg av dig!

  Pruttljuden i videon var också roliga! Mer videorecensioner anbefalles, way to go!

  /J

  Ps: några utropstecken till: !!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar =)

   Pruttljuden!? Haha va menar du då? ^^

   Ja jag borde göra det lite oftare, det är kul!

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  3. Äh, säkert bara jag som hör dem, jag börjar bli ruskigt gammal vettu!! =P

   Radera
  4. Haha okey =) Kanske var du själv som pruttade då? ^^

   Radera
 2. Kul!! Haha, jag stämmer! Synd att du inte gillade This is not a test är själv sugen på den. Älskar också The walking dead, måste läsa forts snart!

  SvaraRadera
 3. Superbra video som vanligt! :D
  The Walking Dead är så himla bra, störde det dig att dom bytte tecknare efter första seriealbumet?
  /Cilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket ^^

   Ja först gjorde jag det hemskt mycket, men har vant mig som tur va =)

   Radera
 4. Äntligen, har väntat på denna videon! Så himla roligt att se dessa temavideos även om jag kommit fram till att zombies inte är något för mig, eller så har jag helt enkelt bara läst fel böcker..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra!
   Testa att ge dem ett nytt försök någon gång tycker jag!

   Radera
 5. Även om jag inte är ett dugg intresserad av att läsa zombieböcker så tycker jag ändå att det är jättekul att kika på din video!

  SvaraRadera
 6. Bra video :D Utav de du läste så skulle jag vilja läsa Varma kroppar, This is not a test och I dödsskuggans land. Enclave är jag också lite nyfiken på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många som gillat This is not a Test så du kan säkert gilla den bättre än mig!

   Radera
 7. Haha, dagens boktips till Miriam: Världens dåligaste språk av Fredrik Lindström ;)
  Zombier, njae... Har svårt för dem. Tror faktiskt inte jag äger en enda zombiebok nu när jag bytt bort Pride and Prejudice and Zombies. Men håller nog på att dras med i ditt verstema :) riktigt nyfiken på Ivan-boken och Wicked Girls. Arfgh, köpstopp och bokrea runt knuten. Not good!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förresten; Finns Wicked Girls i paperback, har inte hittat...? Och Ivan-boken med det gulliga omslaget lyser oxå med sin frånvaro. Isf tror jag jag väntar tills de kommer ut :]

   Radera
  2. Hmm nja de kanske den inte finns, hade inte kollat just den. Men hittade en annan av samma författare också på vers: http://www.amazon.co.uk/Sisters-Glass-Stephanie-Hemphill/dp/030798141X/ref=ntt_at_ep_dpt_1

   Dock såg jag nu att den släpps först i mars...

   och vad det gäller ivan fanns den här:http://www.amazon.co.uk/gp/product/0062135791/ref=ox_sc_sfl_image_1?ie=UTF8&psc=1..... men nu är den inte kvar längre... BUHU va ska man göra då! Vill ju ha DET omslaget inte de andra.. inte alls lika fint =( jag som hade den i min inkorg på amazon..

   Radera
 8. Elen: Pride and Prejudice and Zombies är ju inte jätterättvist att använda sig av för att dra all zombielitteratur över en kam. Men i stort kan jag hålla med: Det mesta i zombiekategorin är ju skräp. Å andra sidan är de flesta deckare, snusknoveller, historieromaner, filmer, musik och allt annat som det görs för mycket av skräp. Det gäller att plocka russinen ur kakan. Prova TWD – vi ger dig 50% bloggrabatt på www.apartforlag.se/shop. Kontakta oss med med länk till blogg så får du rabattkoden.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...