torsdag 1 november 2012

I Min Brevlåda(27): Ännu mer grafiska noveller var det här!


Mycket seriealbum har de blivit de senaste veckorna. Dels för att jag älskar att läsa dem och dels för att de är snabblästa (vilket är skönt när jag har haft mycket i skolan) sen är det även väldigt kul att sprida lite serieglädje i bokbloggsvärlden. Serier börjar få mer och mer plats nu men har varit lite snålt med de innan tycker jag. Så våga läsa grafiska noveller och seriealbum så blir vi ännu fler ^^!

Missa heller inte Eli läser och skrivers roliga serieutmaning!

Men nu över till mina nyheter i bokhyllan, först ut har vi tre mycket fina rec-ex från Apart förlag:
- The Walking Dead vol 2 och vol 5:
Har läst första albumet en gång på engelska och en gång på svenska, tycker översättningen är jättebra och stör mig inte alls på den som jag var rädd för att göra. Så ge dem ett försök om ni tex sett tv-serien och gillar den eller om ni helt enkelt gillar Zombies ^^. Rekommenderas varmt!

Har btw beställt 3an och 4an nu med så jag inte har ett hål i läsningen. Tvåan är redan utläst så suget efter fortsättningen är stort! Läs min recension på vol 1 HÄR rec på del två kommer snart!

- A Game of Thrones volym 1:
Woho ett seriealbum (del 1 av 4) av första boken i serien A Song of Ice and Fire. Superkul och helt i FÄRG, väldigt lyxigt. Har redan läst ut denna den med och recension kommer de närmaste dagarna!

Sen har vi lite rec-ex från Wibom Books och Ordbilder:
- Aomanjuskogen 2 av Hisae Iwaoka :
Ett recensionsexemplar som jag inte beställde men fick när jag önskade mig Aurore, kul! Ska läsas när jag har tid ^^. Läs här vad jag tyckte om första mangan.  Eller kika här på de fina bilderna i ett litet smakprov.

 
 -  Aurore av Enrique Fernandez:
En till album av den fantastiska tecknaren bakom Den glädjelösa ön, som ingen borde ha missat vid det här laget att jag fullkomligt älskade. Så himla pepp på denna! Så galet fina bilder, se bara här!
Glaaaad =)

-  Mamette : änglar och duvor av Nob:
En supersöt historia om en liten rund tants vardag. Redan utläst och är kär <3. Recension kommer, har börjat men har varit seg på att skriva klart recensioner de senaste dagarna...

Sist men inte minst har vi en BOK, ja inte ett seriealbum kan tänka sig va? Som kommer från bokbloggsträffen där vi hade ett litet bokbyte och jag fick då denna med mig hem:
- Hål i huvudet av Jenny Jägerfeld:
Tyckte mycket om hennes andra bok, Här ligger jag och blöder. Så ska bli kul att se om jag gillar denna lika mycket ^^.


Va tycker NI om seriealbum, blir ni sugna av allt mitt tjat 
eller vill ni att jag ska prata om dem mindre?

15 kommentarer :

 1. Åh, Game of Thrones! Jag funderar på om man ska läsa den engelska versionen eller den svenska?! Den svenska verkar ju faktiskt som ganska epic!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kör svenska! Tyckte den var bra översatt och är bra att stödja våra svenska miniförlag som lägger till på att få ut dem även på svenska ;)

   Sen om de svenska går bra så kan de hände att vol 2 faktiskt kommer ut före den engelska volym 2 har jag fått höra från Apart och de är ju fett najs!

   Radera
  2. Det lutar mer och mer åt den svenska versionen! Bra översättning är faktiskt väldigt viktigt. Man kan dock undra varför de har kvar titeln på engelska!

   Äntligen ett område där Sverige är med i tiden. Inte som med översättningar av böcker som kan komma på svenska ett stort antal månader efter att det släppts på originalspråket! Roligt!

   Radera
  3. Framsidan är otroligt mycket snyggare!

   Radera
  4. Antagligen för att det är den titeln som säljer! Den titeln som är mest känd i och med tv-serien!

   Radera
 2. Du får skriva om seriealbum precis hur ofta du vill för mig...det vet du! ;D Haha. oooh, bara en massa fina album! Avundsjuk!!

  SvaraRadera
 3. Jag har beställt hem lite serie album så det kommer bli lite mer sånt även i min blogg :)

  SvaraRadera
 4. Jag beställde hem A game of thrones som rec-ex förra veckan så fint är det! Och på köper fick jag då the walking dead vol 1. Har inte sett serien eller något men ska bli kul att läsa!

  Tycker det är jätteroligt att du skriver om seriealbum blir så inspirerad så jag har lånat hem några från bibblan! :D

  SvaraRadera
 5. Jag är riktigt sugen på A game of thrones-albumet. Har aldrig läst ett seriealbum av någon bok innan, är nyfiken :)

  SvaraRadera
 6. Jag har inte läst nå seriealbum alls, men jag blir jättesugen när jag läser här! Speciellt The walking dead (älskar tv-serien) och Mamette (den såg så söt ut!). Så fortsätt gärna skriva om dem :)

  SvaraRadera
 7. Härliga böcker och serier du har att se fram emot då :D

  SvaraRadera
 8. Det är jättekul att du skriver om seriealbum, det är inte så många som gör det ^^

  SvaraRadera
 9. Jag tycker såklart du skriva om serier :-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...