söndag 6 mars 2016

Achtung Blitzkrieg / Äganderätten måste ständigt omförhandlas

Äganderätten måste ständigt omförhandlas av Pär Thörn, Lars Krantz

Svenska. Utläst i Oktober 2015

Minirecension:

Denna bok beskrivs som en bilderbok för vuxna, mer sånt borde verkligen göras! Varför ska iIllustrationer och bilder bara vara för barn? Så det tycker jag var riktigt roligt!

Är i vanliga fall mer förtjust i tecknade serier i färg som ni vet, men i denna bok passade det in att vara svartvit och mörkt och murrigt. Fick mig att bli väldigt sugen på att ta tag i och läsa Sin City äntligen. Måste ta och beställa den!
Är inte min "vanliga" favoritstil men var väldigt snygg stilrent och välgjort så det uppskattar jag.

Var lite hårdrockig-stil, det i kombination med titeln hade nog tyvärr gjort att jag inte själv hade plockat upp den. Men som tur var så var detta ett rec-ex som ja fick chansen att läsa.  Inte min typ av story egentligen men ändå bra! Så borde verkligen uppskattas av dem som är Andra-världskriget intresserade och liknande.

Sedan var det en väldigt intressant kronologi, berättelsen utspelar sig baklänges. Vilket gör det lite extra spännande konstigt nog, när man vet slutet men inte början och vad dolken kommer ifrån, hur allt började. Hade verkligen varit intressant att få veta ett gammalt objekts historia, så som för denna på riktigt. Hade varit en ball och annorlunda superkraft att ha.

Sammanfattnings vis så var det en fin liten bok. En rolig och annorlunda present till folk som ni vet gillar de lite mörkta/hård rock-stilen eller andra världskriget skulle jag tro ;)  


Achtung Blitzkrieg
av Jenny Högström, Lars Krantz

Svenska. Utläst i Oktober 2015  Adlibris, Bokus

Minirecension:

Denna novell är något så ovanligt som en erotisk fan-fiction novell inspirerad av boken ovan. Eftersom jag inte är den som tackar nej till sånt spännande så var det riktigt kul att få läsa =)

Detta var en så himla kul idé tycker jag, mer tecknad erotik till folket! Haha! Komiskt nog var denna historia mer i min smak än originalet. Fråga mig inte varför men jag är ju lite konstig ibland =).

Så jag rekommenderar den varmt, för er icke-pryda och för er som gillade första boken. Eller varför inte för er som kan tycka att lite erotik i andra världskriget-tider kan vara intressant, slå till!

I början var det inte så mycket detaljer, mer mjukporr-ish, sen blev det lite mer och sen fanns det vissa scener som ja var rent av äckliga (men som dock passade historien). Men som sagt, intressant läsning var det vilket som! Inget för alla men för mig passade det fint!

Är ni nyfikna har boken en hemsida HÄR och här en liten artikel om den HÄR

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...