söndag 1 september 2013

Liten Tokyo-/ födelsedagstävling!

Eftersom jag nyligen varit i Tokyo och för att jag fyller år nu på onsdag =) så tänkte jag ha en liten enklare tävling här på bloggen där ni kan vinna något litet jag köpte när jag var där senast.

Nämligen lite söta klistermärken. Inget stort med andra ord så som jag varnade över här men letade efter roliga bokmärken och annat mer passande men hittade inget jag tyckte var klockrent. Sedan måste jag spara alla pengar jag har till flytten. Men detta är bättre än inget eller hur?

Priserna ni kan vinna är:

Nagelklistermärken, alltså klistermärken som man kan ha och pynta naglarna med. Älskar sånna här, ser så sött och fint ut utan att man behöver kunna rita med nagellack själv. Ett enkelt sätt att få vackra naglar till en lite finare fest utan att behöva lägga massa pengar på dyr manikyr!
Andra random klistermärken med söta matvaru-grejer. Vet egentligen inte vad man ska ha dessa till mer än kanske för inköpslistor eller kom-i-håg lappar att ha på kylskåpet eller nåt. Men söta är de :P 
Sist men inte minst har vi några fint mönstrade runda klistermärken som man bla kanske kan använda för att pynta sin iphone/ipad knapp eller nåt (detta är bara en gissning, vet inte om de faktiskt passa men ser ut som den storleken på de minsta). Eller för att göra egna fina inbjudningskort, namnskyltar eller vad vet jag, var bara en idé ^^.

Så inte så bokiga priser men vem vet ni kanske gillar sånt här lika mycket som jag och i så fall vill ni nog vara med att tävla! Så därför över till reglerna!

Tävlingsregler:


 • Ni behöver ha något sätt som jag kan kontakta er på. Så som en mailadress eller en blogg.
 • Ni måste tyvärr bo i Sverige så jag kan använda svenska frimärken jag har hemma (eller eventuellt bo i London så kan ni få priset om vi möts i person där sen ^^).
 • Skriva en liten trevlig kommentar till detta inlägget och säga att ni vill var med och svara på denna enkla frågan "Vad ska ni använda priset till?". Mest för att jag är nyfiken men också för att man tydligen inte får bara får lotta ut saker utan man måste ha något sorts "tävlingsmoment" med.
 • Skriva om tävlingen någonstans. Till exempel på din blogg, på facebook, på twitter eller annat valfritt medium! (Kommer ni inte på något hör av dig så löser vi det på något sätt!)

Det är bara en person som kan vinna och tävlingen stängs redan lördagen 7 september kl 22:00. För jag flyttar den 10e och måste hinna få svar från er med adress och hinna skicka vinsten innan dess ^^.

Låter detta kul eller var det en för mesig tävling?

Blir säkert någon roligare bok-tävling framöver men med flytt till nytt land kommer alla mina pengar behöva sparas så får bli vid ett tillfälle när jag skaffat jobb och boende och livet mer ordnat upp sig!

10 kommentarer :

 1. Hej jag är intresserad av att vinna. Om jag vinner så skulle jag använda nagel klistermärkena väldigt mycket (Jag älskar nagellack) har alltid viljat ha nagel klistermärken. Sedan så skulle jag använda dom andra till att dekorera mina skrivböcker och ge dom mer "liv". Skulle bli jätte glad om jag vann :)

  SvaraRadera
 2. Jag vill vara med! Nagellacksklistermärken använder jag jämt så de kommer jag verkligen att ha nytta av. Sen hittar jag säkert användning för klistermärkena också. Om inget annat är de väldigt söta! Har twittrat om tävlingen: https://twitter.com/Boktycke/status/374145507477557248

  SvaraRadera
 3. Jag är så klart med! Nagellacksgrejor är ju aldrig fel då jag är en nagellacksnörd och målar om naglarna flera gånger i veckan. Så detta är ju perfekt!

  Har twittrat om tävlingen: https://twitter.com/nellon_xo

  Vet inte hur man gör för att länka till en speciell tweet, men följer du mig så kan du se att jag twittrat om tävlingen där iaf!

  SvaraRadera
 4. Tycker att bilden med de sista klistermärkena passar till julen när man ska slå in julklappar, kan vara ett enkelt sätt att piffa upp paketen med dessa :)

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag är gärna med (och nej tävlingen är inte mesig- den är söt;)). Jag skulle fixa mina naglar så där supersött med de första, göra ett fint bokmärke med de andra och med de tredje skulle jag ta och göra inbjudningskort:)
  Jag tipsar alla mina läsare på:
  http://unumbrella.blogg.se/2013/september/schitzo-cookie.html

  :)

  SvaraRadera
 6. Tycker det är en rolig och gullig tävling! Tänkte använda de första till naglarna såklart så söta som de är! De andra i min filofax (kanske de tredje också). De tredje ser också lite juliga ut så de passar säkert jättebra på kort till julklappar. :) Skriver om tävlingen på min blogg http://inutienbok.blogg.se.

  SvaraRadera
 7. Hej jag är så gärna med i tävlingen. Älskar att måla mina naglar och pynta dem, det gör jag alltid en gång i veckan. Så klistermärkena på naglarna skulle jag få väldigt stor användning för. Resten av klistermärkena skulle jag antingen använt till mobilskall eller pynta upp mina skolböcker/kalender med. Skulle bli så glad om jag vann tävlingen :D

  Jag och syrran på Booktwin har skrivit om tävlingen här:
  http://booktwin.blogspot.se/2013/09/tips-om-tavling.html

  SvaraRadera
 8. Grattis i förskott! Klart jag hänger på och tävlar!
  Om jag vinner så hade jag använt klistermärkena till att pynta upp vardagen lite, mobilen, naglarna men också till scrapbooking. Älskar att pyssla och pynta så det är ett perfekt pris och inte alls någon "mesig tävling"! ^^

  Jag skriver som Daniella gjorde; Jag och syrran har tipsat om tävlingen här:
  http://booktwin.blogspot.se/2013/09/tips-om-tavling.html

  SvaraRadera
 9. Jag är jättegärna med och tävlar :) Om jag vann skulle jag använda dem till att scrappa, eftersom scrapbooking är en hobby, och kanske piffa upp min dagbok. På sista tiden har jag velat sätta in fina saker i min dagbok så att det inte bara är en massa skriven text. Och så skulle jag vilja piffa upp mina naglar - de ser ju så söta ut de där klistermärkena!

  Jag har skrivit om tävlingen här: http://lacrimamens.com/blog/tavling-hos-schitzo-cookie.html

  SvaraRadera
 10. Jag är gärna med! Jag skulle använda dem för att pynta mina vardagliga saker, som bankdosan, usb-minnet och så vidare. Sätta lite klisterkant på tillvaron! ;)
  Har skrivit om tävlingen på BokrecensionerNu's facebook: https://www.facebook.com/pages/BokrecensionerNublogspotcom/450682534964851?ref=hl

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...