måndag 6 april 2015

Temainlägg + Video: Batman!


Nu är Batman-temat klart och här har ni videon vad jag tyckte om albumen =)!


Detta temats vinnare blev alltså....:


6 kommentarer :

 1. Haha känner mig lite dum efter att ha tittat på den här videon. Hmm :-( insåg nämligen hur fruktansvärt lite jag kan om Batman egentligen. Typ INGENTING. Jag har sett Nolan-filmerna och älskar dem men i övrigt så kan jag verkligen ingenting. Så när du nämnde Barbara blev jag verkligen jätteförvirrad eftersom jag inte ens vet vem det är... eh? Som du märker, inte så insatt.

  Vet inte om detta är något jag borde ta tag i eller om jag ska fortsätta att vara ovetandes, hmm...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beror ju på hur pass intresserad du är =) är du det rekommenderar jag det ändå! Gör allting mer intressant kan jag själv tycka =) annars är det onödigt!

   Radera
 2. Härlig samling alltså! Jag läste ut den fjärde boken i Snyders the new 52 häromdagen, det är väl så många som finns ute i häftade utgåvor! Men det fortsätter jättebra! I trean; Death of the Family, är ju hela "familjen" med och det var först då jag fattade att Batgirl var Barbara Gordon - är också lite taggad på att läsa vidare i den serien! Sedan i bok fyra får man också lite av en origin story för Batman av Snyder och med snygga bilder!

  Angående The Black Mirror så låter den väldigt häftig. Men man märker ju det att ju mer man läser desto mer lär man sig( att batman ibland dör och ersätts av andra). Jag tänker ju fokusera lite på att läsa Grant Morrioson "Batman-run" som bygger vidare på boken Batman & Son och filmen Son of Batman. Men något av de albumen heter Batman R.I.P. Där batman dör pch någon av Robins tar vid (antagligen Greyson)! Så det är ju säker lite av en återkommande tanke inom Batman världen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ah finns bara 4 ute, attans, men har köpstop nu iallafall så är nog bra ^^

   Blev precis tipsad om Grant så det ska nog jag med göra sen efter de i 52 som är ute ^^

   Radera
 3. Morrissons Batman är bra men klurig, massa retro-grejer som är så ultraobskyra att det inte är helt lättläst alla gånger. Jättebra tema och sammanfattat, kul att du ger Snyder lite uppmärksamhet, det är han absolut värd, har gillat allt jag läst av honom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, good to know!

   Tack =). Ja hittills är jag väldigt imponerad av honom!

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...