torsdag 16 april 2015

Systrars öde av Jessica Spotswood

Sidor: 312 sidor
Språk: Svenska
Serie: Ja, Systrarna Cahill #3. Avslutande delen!
Rec-ex: Ja, från Rabén & Sjögren, tack!

(läste ut i Februari 2015)

Adlibris, Bokus
Febern skördar offer i New London och Cate skulle kunna bota människor, men inte utan att avslöja sin kraft för Brödraskapet och själv riskera livet. De har redan avrättat många misstänkta häxor. Som om det inte vore nog måste Cate dessutom försöka få Finn att minnas vad de hade tillsammans. Efter Mauras svek har Finn inget minne av Cate längre. Och Tess syner blir allt starkare, profetian om att en Cahillsyster kommer att döda en annan verkar inte längre osannolik. Sista delen i trilogin om systrarna Cahill är full av romantik, magi, spänning och oanade vändningar. Böcker att sträckläsa!

Kommentarer:

Åh vad jag hade längtat efter den här boken! Förra boken slutade ju så galet spännande och så himla [hemskt :(. När jag läste det slutet så grät jag på jobbet, kunde inte hålla det inne].

Älskar hur jag sögs in direkt och bara kunde fortsätta där jag slutade från förra boken! Det är så här jag alltid vill att det ska kännas när jag läser, att jag verkligen är där med dem! Hur jag hatar och kokar varje gång Maura är självisk och hur jag tycker Tess är så mysig och söt. Kommer lätt vara en av årets bästa böcker, vet jag redan =).

Hela serien är spännande, mysig och lättläst. Trivs att läsa dem på svenska.  En riktigt mys-serie som känns verkligt på något konstigt sätt med tanke på att det är om häxor.

Varför är inte alla böcker så här bra??


Sammanfattning:

Riktigt bra avslut på en underbar serie!

Random tankar och frågor:

Markera dold text för att läsa SPOILERS!

- Åh stackars [Maura och Tess :(. Grät för första gången på flera månader :( Men av de tre ville jag ju helst att Maura skulle dö som var elakast och mest själviskt men ändå hemskt sorgligt ju.]

Andra omslag:5 kommentarer :

  1. Det undrar jag också;). Jag har planer på att läsa den här serien, ser fram emot den mer nu:).

    SvaraRadera
  2. Jag måste verkligen se till att läsa den här snart! :) Det ska bli så spännande att få se hur det hela slutar för de tre systrarna. Särskilt eftersom den andra boken slutade så himla spännande. Det är en himla bra serie ^^ Bra recension förresten :)

    SvaraRadera
  3. Den här serien tycker jag också är så bra! tyckte dock också slutet var jättesorgligt!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...