tisdag 10 februari 2015

I Min Brevlåda (57): Massor med seriealbum och annat skojsigt!


Har länge länge velat komma igång med att lägga upp videos igen men då jag på flera år inte bott själv har det lagts på is då jag hatar att filma när någon är hemma. Men i söndags hade jag en tom lägenhet i några timmar när min roomie var på stan. Så då passade jag på att spela in en liten kort Book Haul video med mina senaste inköp =). Hoppas ni gillar!


Ursäkta att ljudet är så dåligt, är filmat med mac:ens webcam och inbyggda mic...


13 kommentarer :

 1. Wow, så många läckra seriealbum. Försöker få min make att kika på lite seriealbum. Han har läst mycket serier förr och tycker oftast att det är jobbig med böcker. Då kan ju snygga seriealbum vara ett bra alternativ.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja bra idé gör det! Håller tummarna att han gillar =)

   Radera
 2. Bra video! Blev så taggad på att köpa ännu fler seriealbum när jag såg den här videon! :D Tycker också att fjärde Saga-volymen ser så himla konstig ut i jämförelse med de andra. De passar liksom inte ihop riktigt, och det är jättetrist :( Speciellt eftersom tredje volymen har så himla snyggt omslag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack =) haha ja det är ett farligt beroende....

   Ja varför gjorde de så :(?

   Radera
 3. Åh, både Saga och Y: the last man, två tummar upp för dem!

  SvaraRadera
 4. Svar: Jag har bestämt mig för att läsa den brittiska versionen, för det är många som tycker att den är den som man ska läsa :) Där ser man också hur bra jag är på att stå emot grupptrycket ;)

  SvaraRadera
 5. Så många seriealbum! Jag har lånat hem Locke & Key vol.1 efter att ha läst dina hyllningar. Ska bli spännande att se vad den handlar om :)

  SvaraRadera
 6. Åh, massa fina böcker. Hoppas du gillar Y: The Last Man. Tycker själv att den är grym. Saga är ju ganska självklar. Läste Sex Criminals häromveckan - tycker att den är jättebra! Hämningslöst som Image Comics är och för att dra en parallell till Masters of Sex, så handlar den om sex men samtidigt om så mycket mer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hoppas jag med =) delvis pga dig jag köpte den ;)

   åh va kul, älskar Master of Sex ^^Ja precis!

   Radera
 7. Jag hoppas du blev glad över paketet, trots att det råkade vara så att du redan hade boken :) Det var riktigt roligt att plocka ihop det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag blev jätteglad =) Hade jag inte redan läst den hade jag ju blivit överlycklig ^^ Godiset och pennorna och bokmärket är redan ätit/använda ^^ Teet har jag inte testat än men luktar gott så de ska jag testa snart!

   Tack!

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...