onsdag 26 februari 2014

Book Haul (53): Graphic novels and cheap bargains!

Har massor med nytt jag glömt att visa. Först ut 5 st seriealbum/grafiska noveller:
Har varit så himla inne på grafiska noveller på senaste tiden så gick lite bonkers och köpte på mig en hel bunt: Chew vol 1, Shadow Kiss, Flight vol 3 (som Elen suktat med så många gånger), Saga vol 2 och Friends with boys.  Men har redan bara Saga och Flight kvar... Dyrt men en så snabbläst hobby!

Sen höll jag även på att glömma att visa att jag köpt en till Ellen Hopkins novell:
Nämligen Burned som Nelly talat så gott om. Tyvärr så var den i fel storlek, inte den mer fyrkantiga och "knubbiga" design som jag har alla hennes andra böcker i utan denna var vanlig stor paperback, så kommer inte passa så fint ihop med de andra.... *gråter bokhylle-nörds döden*. Tog hur som med den på flyget till Stockholm så den är redan utläst och lämnad i Sverige =).

Sen har vi ett köp från jobbet:
Kunde inte låta bli att köpa Fangirl när den kom in. Kommer nog även köpa Eleanor & Park sen efter nästa lön någon gång tror jag. 

Dessa har jag ju visat förut men inte i ett IMB/ Book Haul inlägg. Det är alltså The Selection som jag inte hade tänkt köpa eller läsa men för 1 pund så kan man ju ge den ett försök, urtjusig är den ju iallafall. Sen Howl's moving castle som jag tyvärr redan har gett upp, inte superdålig men fastnade inte och kändes lite som en onödig läsning, men även där urtjusig. Sist men inte minst har vi Fever, del två i The Chemical Garden serien, läser nu ettan Wither och gillar den så tur att jag redan nu har tvåan. 

Summary in English:

Went a little crazy and bought 5 graphic novels.....NOT a cheap hobby indeed. I also bought Fangirl from work and some other nice books =). Which one of these would you read first?

7 kommentarer :

 1. Fangirl verkar trevlig och ett berg med grafiska romaner - jag nickar instämmande!

  SvaraRadera
 2. Läste ut Friends with boys igår och tyckte mycket om! Blir spännande att se samarbetet mellab Fauth Erin Hicks och Rainbow Rowell!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åååh detta hade jag helt missat, gud så kul! Vad jag längtar! =)

   Radera
 3. Har också läst Friends with boys! :)

  SvaraRadera
 4. Var kommer andra bilden från? Ser ju jättemysig ut! :))

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...