tisdag 11 februari 2014

Book Haul (52): Swedish review copies

När jag i veckan var på besök hos föräldrarna i Stockholm hade jag passat på att beställa lite svenska recensionsexemplar dit. Så blev en trevlig liten hög:
Sommarregler och Nyckeln har jag redan skrivit om att jag fått men mer än dem hade jag alltså beställt Stjärnmärkt, fortsättningen till Farlig förmåga som jag tyckte hemskt mycket om. Ska bli superkul att läsa.

Sen hade jag kontaktat Kolik förlag om Sword princess Amaltea av Natalia Batista som jag varit supersugen på att läsa och skrev i mailet att jag även kunde tänka mig att läsa Lilla Berlin som såg kul ut ifall de ändå skulle skicka Amaltea. Men av någon anledning så skickade dom mig bara Lilla Berlin, så de var ju lite synd. Läste i vilket fall precis ut Lilla Berlin och den var riktigt skojig så jättesynd om mig är det ju inte. Men ifall någon där ute sitter på ett ex av Amaltea som ni inte vill ha så byter/köper jag de gärna av er!

Sen har jag även haft turen att vinna The returned: Återvändarna i Nilmas Julkalender. Vilket var riktigt skoj för har nyligen haft en kund på jobbet som pratade om boken och då den lät hemskt intressant hade jag tänkt vänta tills den släptes i paperback då vi bara hade den i hardback på jobbet, snacka om min förvåning då den redan fanns i paperback på svenska! 

Finns även en fransk tv-serie med samma namn (eller Les Revenants som den heter på originalspråk) som har samma tema, som var himlans bra så ska bli riktigt spännande att läsa denna.  

Summary in English:

Went on a trip to Sweden to visit my parents this week. Took the opportunity to order some swedish review copies =).

3 kommentarer :

 1. Återvändarna ligger fortfarande i min läshög men blev riktigt sugen när kag såg trailern till detta: http://m.imdb.com/title/tt2647586/?ref_=sr_4
  Även amerikanarna har med andra ord fastnat för boken och filmatiserat:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev sen tyvärr besviken och har gett upp boken. Hände typ inget.
   Den franska tv-serien med samma tema var mycket bättre!

   Radera
 2. Kul att komma hem till väntande bokpaket! Ska bli kul att se vad du tycker om Stjärnmärkt :)
  / Cecilia

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...