onsdag 9 september 2015

Omslag: Rött och vitt!Vilken gillar ni bäst? =)

7 kommentarer :

 1. Jag gillar nog faktiskt "Trough the Woods" bäst! (: Den kompositionen av allt tyckte jag kändes mest mig/tilltalade mig mest! :D

  SvaraRadera
 2. Hej Miriam ! Jag har en liten förfrågan åt dig. Jag har under det senaste året haft en grej på min blogg som heter Mer kärlek åt bokbloggare. Det skulle vara SÅ roligt att ha dig med eftersom du skriver en sån härlig och unik bokblogg. Att vara med i bokbloggskärleken innebär att du skulle få 20 frågor av mig som alla handlar om ditt bokbloggande eller läsande. Vi skulle komma överens om en lördag i framtiden då jag skulle publicera ditt inlägg på min blogg. Tanken är att läsare ska få upp ögonen för hur stor och mångsidig grupp bloggare vi bokbloggare är. Eller för att gamla läsare ska få en liten djupare inblick i andras läsande. Hör gärna av dig om du är intresserad eller om du bara vill se frågorna först innan du bestämmer dig. Ha en fortsatt bra vecka ! Kram, Liza.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh va skoj!! Tack för frågan :) jag är jättegärna med! Reser bort nu idag men hör av mig när jag är tillbaka!! Kram

   Radera
  2. jätteroligt att du vill vara med ! meddela mig din mailadress då du är tillbaka så planerar vi vidare :)

   Radera
 3. När jag läste röd och vitt så fick jag upp boken röd drottning på min hjärna, haha. (Kanske för att jag läser den nu..) Annars så gillar jag nog finding a voice mest, då den var fin men enkel. kram!

  SvaraRadera
 4. Through the woods var helt fantastiskt fin!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...