lördag 4 oktober 2014

Anledningen till att jag varit borta...

Tänkte försöka mig på att börja blogga igen efter min 5 månaders långa bloggpaus. Vi får se hur det går, gör ett halvhjärtat försök. Antingen kommer jag bli pepp igen så det blir ungefär som förut eller så blir det bara när jag känner för det. Orkar inte med stressen av att jag "måste blogga" utan kommer göra det ifall jag tycker det är kul =).

Anledningen till att jag har varit borta var först att jag skulle ha en kort paus där jag skulle se om jag fick tillbaka min gamla läsglädje när jag inte längre hade någon press på att behöva läsa och recensera ett visst antal böcker. Ville även satsa på mitt tecknade igen när jag väl hade fått tillbaka det intresset efter flera års paus.

Men sen fick jag mitt hjärta totalt krossat och flydde London och har sen dess inte varit mig själv och har varken läst eller tecknat. Är fortfarande inte mig själv men har nu iallafall sakta men säkert börjat läsa igen, så tänkte att kanske bloggandet skulle kunna få mig tillbaka till mitt gamla glada jag igen.

Vet inte ens om någon märkt att jag varit borta men där har ni en liten förklaring till varför iallafall.

<3

22 kommentarer :

 1. Vad kul att du är på ingång till bloggvärlden igen! O jo, du har varit saknad <3

  SvaraRadera
 2. Har saknat dina underbara inlägg Miriam! Hoppas att din lust att läsa och blogga är topp igen! ;D

  SvaraRadera
 3. Vi har definitivt saknat dig <3 :)

  SvaraRadera
 4. men vännen! Självklart har vi saknat dig <3 <3

  SvaraRadera
 5. Det är lite roligt faktiskt för jag tänkte häromdagen att det var länge sen Miriam på shitzo-cookie bloggade och att jag saknade ditt bloggade i mitt flöde. And here you are! Kul att du är tillbaka och hoppas bloggandet kanske kan läka hjärtat ditt <3 Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Du har definitivt varit saknad :) <3

  SvaraRadera
 7. Hej igen. Hoppas du kommer tillbaka, men känn ingen press.

  SvaraRadera
 8. Personligen så har jag saknat dig och din blogg väldigt, och det är så kul att du är på väg tillbaka. :) Jag hoppas även att du hittar tillbaka till dig själv snart, och att du får må bättre igen. <3

  SvaraRadera
 9. Jag har garanterat märkt att du har varit borta och jag har saknat dig <33 Och jag hoppas att du snart mår bättre <3

  SvaraRadera
 10. Har saknat din blogg supermycket så det är väldigt roligt att du är på väg tillbaka. Men låt det ta sin tid och känns absolut ingen press. <3

  SvaraRadera
 11. Jag har märkt att du varit borta och saknat ditt bloggande. Roligt att du är på väg tillbaka :)

  SvaraRadera
 12. Åh det vore så kul om du kom tillbaka. Visst har man saknat ditt bloggande.

  SvaraRadera
 13. Jag har märkt att du har varit borta men hoppas att du hittar dig själv med eller utan bokblogg! (: Kram!

  SvaraRadera
 14. Håller för min egen skull tummarna att du kommer fortsätta bloggar, men håller tummarna för din skull att livet skall gå den väg som är bäst för dig!

  SvaraRadera
 15. Jodå, du har saknats i mitt liv. Hoppas hjärtat och resten av Miriam repar sig och att man kan få säga välkommen tillbaka snart =}

  SvaraRadera
 16. Har definitivt saknat din blogg och dig på bloggträffarna! Varmt välkommen tillbaka! <3

  SvaraRadera
 17. Har saknat dig! Ta hand om dig <3

  SvaraRadera
 18. Blev såå glad över att se ett inlägg ifrån dig! När jag blev dumpad så hjälpte det att läsa och kolla på serier som gjorde mig glad! Hoppas att du kommer bli gladare med tiden <3

  SvaraRadera
 19. Du har vært savnet i nabolandet også :) Leit å høre at du ikke har hatt det bra, men nå er det veldig fint å se et livstegn her på bloggen. Blogg når du føler for det, og finn gleden ved bloggingen på din måte.

  SvaraRadera
 20. Jag har verkligen märkt att du har varit borta och det är kul att du är tillbaka! Och ta en dag i taget och ett blogginlägg i taget, jag tror det viktigaste är att inte känna sig stressad för att behöva uppdatera. Jag hoppas att du snart mår bättre!

  SvaraRadera
 21. Väldigt tråkigt att höra men superkul att du är tillbaka! =)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...