söndag 29 juli 2012

Vart ni finner mig mer än på Blogger!

Som ett lite lagom enkelt söndagsinlägg tänkte jag så som curiouscaseofthebooks tipsa om vart ni kan hitta mig mer än här på bloggen, ifall det nu skulle vara av intresse :P Vem vet? ^^


Först ut har vi mitt Instagram-konto som jag nu börjat använda flitigt. Mycket bilder på böcker jag läser men inte enbart så varning för er som inte gillar sötsaker och annat ätbart för mycket sånt fotar jag även ^^. Där heter jag inte helt oväntat schitzocookie!

Sen hoppas jag att ni inte har missat att gilla min facebooksida för bloggen =). Tanken är att de flesta men inte alla blogginlägg ska postas som en länk där. Sen slänger jag även med lite förhandstittar på mina bokvideos och ska även bli bättre på att ha med lite allmänt boksnack och liknande hade jag tänkt !

Ett alternativ för er facebook-nördar som vill följa bloggen men inte har bloglovin kanske?

Sen har vi något mycket nytt, mitt twitterkonto där jag skapade ett konto igår.. ! Men vet inte alls hur man använder det så är galet förvirrad och har inte skrivit nåt där än ^^. Så ni som kan (och vill) -Ge mig gärna era twitternamn! Så börjar jag följa er så kanske ni kan lära mig lite på vägen hur det här med twittrande ska gå till =).

Första tanken var väl att det kontot blir något privat så som mitt vanliga facebookkonto men då mitt liv till större delen ändå bara cirkulerar kring böcker så blir det ju mycket sånt där ^^. Typ spontana tankar kring en viss bok som jag läser etc.


Och självklart har jag även ett konto på bloglovin där jag följer en väldigt stor mängd bloggar. Underbart smidigt! Så där får ni hemskt gärna följa mig med i fall ni har det =). Annars om ni följer många bloggar men inte har något ni följer dem med så är det verkligen ett tips ;)



Underbara, underbara goodreads? Hur har jag kunnat leva utan dig? Ett måste ställe för alla bokälskare! Som imdb fast för böcker ^^. Betygsätt, kolla betyg och spara en lista på böcker du har läst eller vill läsa. Jag går in dit flera gånger om dagen. Det är toppen att ha många vänner där så man direkt kan se vad andra bokbloggare har tyckt om den boken man funderar på att köpa! Så adda mig gärna ;)!
För er som gillar bokvideos lägger jag alltid upp dem på youtube och ibland även någon /några dagar tidigare, innan de hamnar på bloggen. Så det kanske är intressant för vissa? ^^ . 99% är bokvideos men någon gång kan säkert något annat skumt som en gammal nostalgivideo hamna där med.

Här följer jag massor av bokvideobloggare så kika in på vilka jag följer för tips om ni vill ;).


Ett annat videokonto, denna gång på Vimeo. Där lägger jag sällan upp videos nu längre men tanken var att mina skumma stopmotion filmer skulle hamna där. Men de har jag inte gjort på flera år så nu är det snarare ett alternativ till Youtube för att jag kan ladda upp HD där. Men vi får se hur det blir :P

Sen har vi några konton som inte är så bokrelaterade men som jag tänkte kunde vara kul att ha med ändå. Nämligen mitt deviantArt-konto. Har inte uppdaterat de kontot på evigheter men tanken är att jag ska börja rita lite bok-fanart där när jag kommer hem till Lund. Vill hur som helst börja teckna mer och lägga upp bilderna där igen ^^. Någon mer som har konto där? =)


Sist har vi mitt konto på Board Game Geek ^^. För er som gillar spel, en sida som goodreads eller imdb fast för brädspel! ^^ Kika in så märker ni att det finns miljoner mer spel än bara Monopol ;)


Något ni saknar? Var borde jag mer finnas? Är det något klockrent ställe jag missat kankse? Tipsa mig då gärna! ^^ och skriv era kontonamn!

18 kommentarer :

  1. nellon_xo är mitt twitterkonto.

    SvaraRadera
  2. boktrollet heter jag på twitter

    SvaraRadera
  3. PiaOlofsson på twitter ^^

    SvaraRadera
  4. Håller med, skulle inte överleva utan Goodreads. Spenderar alldeles för mycket tid dagligen på att surfa runt där x)

    Svar: Ja, Uglies skulle kunna bli en skitsnygg film. Medan jag väntar (och hoppas) får jag väl nöja mig med att läsa mangan om Shay :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men de fuskar ju där i serien :( de ser ju snygga ut direkt... har inte läst den själv men av de bilder jag sett är jag superbesviken. Det är ju det som är så galet intressant i böckerna och det jag ser fram emot mest till filmatiseringen. Alla skönhetsoperationer :P:P

      Radera
    2. Nej vad synd :( Har heller inte läst den än, men tänker nog göra det ändå, får hoppas att det i alla fall blir spännande att läsa allt ur Shays synvinkel :)
      Om de gör en film där alla ser ut som skitsnygga Hollywoodskådisar kommer det kommer det att förstöra allt, hoppas verkligen att filmskaparna (om det nu blir nån film...) har vett att casta skådisar som ser "vanliga" ut. Då kommer det bli grymt :D

      Radera
  5. Goodreads är jag nyfiken på! Kanske skaffar det någon gång i framtiden om jag inte orkar blogga mer men ändå vill vara med i boksvängen på något sätt. :) Bloglovin är ju bara såå smidigt! Har naturligtvis dig tillagd där. :) Annars är jag inte med på några andra sociala siter, varken Facebook, Twitter, YouTube eller något annat. Tiden räcker inte till, helt enkelt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej NU oj va du missar nått ;) Är nu när man är extra boktokig i och med bloggandet som det är extra kul. Är jättebra när man är osäker på en bok man ska köpa etc!

      Ja visst är det smidigt =) Tack! Och jag dig! ^^

      Radera
    2. Jo, fast man kan ju alltid gå in och söka på en bok utan att ha ett konto. ;) Vet inte riktigt om jag litar på omdömen från en massa random personer heller. Jag förlitar mig mest på åsikter från bokbloggare jag vet har bra boksmak! ;D

      Radera
  6. Tror inte jag loggat in på deviantART på över ett år :/ När jag började läsa som en galning dog min dA-ork totalt. Men fick igång Photoshop igen för några veckor sedan, efter flera års frånvaro - grymt skönt! Kanske man skulle liva upp sitt konto och sina photoshopkunskaper. :}

    SvaraRadera
  7. Jag är också nyfiken på Goodreads. Har i alla fall skaffat ett konto på Bloglovin' och funderar på att sooon skaffa en fb-sida till bloggen. Kanske när bloggen fyller ett år. (: Instagram är jag också nyfiken på bara för att och Twitter vet jag inte om jag är redo för än ... ;P (:

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska ju tydligen gå att logga in på Goodreads med sitt Facebook- eller Google-konto också. Har dock inte testat om det funkar.

      Radera
    2. Sumt min kommentar försvann :(

      Jo precis det verkar gå! Lite små störigt men samtidigt smidigt!

      Skaffa definitivt konto! Du kommer inte ångra dig, eller jo kankse lite när du har 300+ böcker i "to read" listan som jag har :P lite farligt!

      Twitter var mycket mysigare än jag trodde, helt klart fast ^^

      Radera
  8. Vet du hur glad jag är över att du tipsade om Goodreads! Som jag har letat och längtat efter en sådan sida men utan resultat. And now I know where to look, finally! Rena drömparadiset på Internet för oss boknördar ju - helt fantastiskt :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. ÅH va glad jag blir =) Var så god!

      ja eller hur! bästa sidan!

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...